ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei fata din Caracal presupus ucisă de Gheorghe Dincă, spune că se simte vinovat pentru situația acesteia, deoarece ani de zile a susținut sistemul care acum și-a dovedit incompetența.

„Nu pot să nu recunosc un lucru și să vă spun cu mâna pe inimă: sunt și eu vinovat pentru ce s-a întâmplat. Știți de ce? Pentru că i-am ținut în brațe pe marii procurori, pe marile servicii ale țării atâția ani”, a spus Alexandru Cumpănașu la Antena 3.

Rugat de moderator să repete, Cumpănașu a continuat: „Da, pot să repet pentru că îmi asum! Este și vina mea pentru că i-am ținut în brațe. Am crezut, din convingere, că trebuie făcută curățenie în țară! Eu și alții am crezut în acest lucru! În momentul când constați aceste lucruri evidente, lipsa crasă de profesionalism a unor oameni în niște cauze care nu erau politice... îți dai seama că sistemul este putred, iar compartamentul acestor oameni este infantil, abuziv și în beneficiul nu știu cui. Nu meritau atâta sprijin! Rețeaua informativă a fost la pământ în Caracal, oraș cu 40.000 unde nepoata mea a murit! Procurorii, marii viteji ai României, nu au fost în stare și au lăsat-o să moară cu zile”.
 
Alexandru Cumpănașu este președintele Coaliției pentru Modernizarea României. În trecut, a fost acuzat că a semnat contracte cu Ministerul de Interne în numele diverselor asociații pe care le-a condus.