ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Procurorii DIICOT și polițiștii au continuat sâmbătă percheziția domiciliară la adresa lui Gheorghe Dincă din Caracal, audiind totodată și câțiva martori. Activitățile procedurale vor fi continuate și în perioada următoare, transmite Biroul de Informare și Relații Publice din cadrul DIICOT într-un comunicat emis sâmbătă.

„Astăzi, data de 10.08.2019, procurorii DIICOT - Structura centrală împreună cu polițiști specializați din cadrul Poliției Române - delegați în cauză au continuat percheziția efectuată la domiciliul inculpatului Dincă Gheorghe și totodată s-a procedat la audierea unor martori.

În baza unui nou mandat de percheziție domiciliară emis de către Tribunalul București, activitățile procedurale vor fi desfășurate la domiciliul inculpatului și în perioada următoare”, se arată în comunicatul publicat sâmbătă pe pagina web a DIICOT