ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dragi slugi și sluguțe,

Am aflat că după ce ne-ați reclamat ca niște loaze bolșevice la Facebook acum hărțuiți, agresați și chiar amenințați voalat și colaboratorii ActiveNews, cu telefoane de intimidare și întrebări insidioase, doar-doar vă veți mai justifica din fondurile primite de la stăpânii pe care îi slugăriți.

Singurul motiv pentru care nu ne-am aplecat până acum asupra voastră a fost că nu ne place meniul UE în care vă încadrați: de gândaci și viermi.

Dar ați avut ghinionul să dați peste niște avocați.

Care s-au supărat că îi deranjați.

Și că îi murdăriți cu dârele voastre de libărci și moluște diforme.

Așa că au devenit curioși să afle: cine sunt slugile din Colivie - cum ar fi Elena Calistru de la Funky Citizens și Factual și sluguțele de la Context - dar și stăpânii lor.

Nu intrăm, acum, în amănunte.

Veți avea ocazia să dați socoteală, pe larg, în instanță (Notă pentru toți colaboratorii noștri: dacă sunteți agresați de slugi care activează pentru cele trei entități solicitați totul scris, ca să rămână).

Până atunci vă dăm un prim și ultim avertisment:

BACK OFF!