ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!



Într-o postare pe Facebook, avocatul Dan Chitic lansează un atac dur la adresa  liderului USR, Dan Barna, ”politicianul nou” despre care spune că se face complice la crima din Caracal. Dan Chitic susține că alături de numele vehiculate în aceste ultime zile, pe care le numește ”monumente de ticăloșie și incompetență”, ca participanți la tragedia din Caracal, pe lista celor vinovați poate fi inclus și Dan Barna,  acuzându-l că „a luat bani publici și europeni „pe stil vechi” pentru „implementarea unor programe de Prevenție” la MAI și Poliția Română... a căror eficiență o constatăm azi!”

Aceasta este postarea avocatului Chitic:

„Da... ceilalți monștri, monumente de ticăloșie si incompetență, când își vor recunoaște vinovățiile? Când își vor recunoaște participarea la crimele din Caracal? La crima săvârșită asupra acestui neam intr-o formă continuată?

Șeful STS, Procurorul Sef din Caracal și Procurorul de caz sau Polițiștii din Caracal, toți până acum s-au ascuns in spatele unor scuze inepte. Fiecare moment pe care aceste persoane îl mai petrec in funcție pune in pericol viața cetățenilor români!

Președintele KWI, unele Asociații profesionale și ONG-uri, sau Secția de Procurori din CSM - cei care s-au opus cu îndârjire adoptării unei legislații dure de sancționare a magistraților incompetenți sau corupți - tac! Tăcerea lor nu acoperă însă bocetele părinților care își plâng acum copilele moarte!

Sper ca primul care va avea curajul sa își recunoască participația sa la dezastrul Statuluidedrept și complicitatea la crimele din Caracal va fi Dl Dan Barna. Dan Barna, "politicianul nou”, care a luat bani publici și europeni "pe stil vechi” pentru "implementarea unor programe de Prevenție” la MAI și Poliția Română... a căror eficiență o constatăm azi!


Chiar dl Dan Barna recunoștea implicit asta acum câteva luni: ""Am realizat peste 15 sesiuni de instruire (project management, negociere, implementarea proiectelor europene, scrierea propunerilor de finantare etc.) pentru diverse categorii de beneficiari (consilii locale si judetene - Ialomita, Harghita, Bucuresti, ministere - MAI; MIE; MT - ONG, societati comerciale, jurnalisti)."
Hai, domnule Barna, începe tu sa faci "politica altfel” și recunoaște-ți responsabilitatea, atâta câtă e, pentru situația in care se află Poliția Română și MAI-ul”.