Într-o postare pe Facebook, avocatul Dan Chitic lansează un atac dur la adresa  liderului USR, Dan Barna, ”politicianul nou” despre care spune că se face complice la crima din Caracal. Dan Chitic susține că alături de numele vehiculate în aceste ultime zile, pe care le numește ”monumente de ticăloșie și incompetență”, ca participanți la tragedia din Caracal, pe lista celor vinovați poate fi inclus și Dan Barna,  acuzându-l că „a luat bani publici și europeni „pe stil vechi” pentru „implementarea unor programe de Prevenție” la MAI și Poliția Română... a căror eficiență o constatăm azi!”

Aceasta este postarea avocatului Chitic:

„Da... ceilalți monștri, monumente de ticăloșie si incompetență, când își vor recunoaște vinovățiile? Când își vor recunoaște participarea la crimele din Caracal? La crima săvârșită asupra acestui neam intr-o formă continuată?

Șeful STS, Procurorul Sef din Caracal și Procurorul de caz sau Polițiștii din Caracal, toți până acum s-au ascuns in spatele unor scuze inepte. Fiecare moment pe care aceste persoane îl mai petrec in funcție pune in pericol viața cetățenilor români!

Președintele KWI, unele Asociații profesionale și ONG-uri, sau Secția de Procurori din CSM - cei care s-au opus cu îndârjire adoptării unei legislații dure de sancționare a magistraților incompetenți sau corupți - tac! Tăcerea lor nu acoperă însă bocetele părinților care își plâng acum copilele moarte!

Sper ca primul care va avea curajul sa își recunoască participația sa la dezastrul Statuluidedrept și complicitatea la crimele din Caracal va fi Dl Dan Barna. Dan Barna, "politicianul nou”, care a luat bani publici și europeni "pe stil vechi” pentru "implementarea unor programe de Prevenție” la MAI și Poliția Română... a căror eficiență o constatăm azi!


Chiar dl Dan Barna recunoștea implicit asta acum câteva luni: ""Am realizat peste 15 sesiuni de instruire (project management, negociere, implementarea proiectelor europene, scrierea propunerilor de finantare etc.) pentru diverse categorii de beneficiari (consilii locale si judetene - Ialomita, Harghita, Bucuresti, ministere - MAI; MIE; MT - ONG, societati comerciale, jurnalisti)."
Hai, domnule Barna, începe tu sa faci "politica altfel” și recunoaște-ți responsabilitatea, atâta câtă e, pentru situația in care se află Poliția Română și MAI-ul”.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews