ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Gheorghe Dincă nu știe ale cui sunt osemintele descoperite luni în pădurea de lângă Caracal, declară avocatul familiei Luizei Melencu, din cauză că localizează fetele după perioadele anului. Anchetatorii nu exclud nici varianta ca acesta să fi avut mai multe victime, informează Mediafax

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, adolescenta dispărută în luna aprilie, a declarat la Caracal că, în timpul cercetărilor de luni, s-au găsit „rămășițe în același sistem la ambele fete”, adică arse.

„Se fac analize, este de văzut ale cui sunt. El nici nu este sigur ale cui sunt, localizează fetele după anumite perioade din an: din mai, din cutare. (...) El nu știa să spună numele, nu știa să identifice: asta e fata din luna cutare, le are pe luni, pe perioade”, a spus avocatul.

Întrebat dacă își menține părerea că inculpatul minte sistematic, apărătorul legal al familiei Melencu a confirmat.

„Absolut! Minte foarte mult, dar din când în când psihologii Poliției au reușit să îl determine să mai spună și adevărul (...) Pare calm. Anchetatorii au reușit să empatizeze cu el și au reușit să scoată adevărul (...) Omul este foarte inteligent, este aproape mai manipulator decât specialiștii poliției”, este de părere avocatul.

Tonel Pop a fost întrebat dacă există indicii că Gheorghe Dincă ar fi ucis mai multe fete decât se presupune până la ora actuală.

„Toată lumea se gândește la mai multe fete. Modul de operare este unul cinic și pare în serie, nu pare un mod ocazional, pare un mod de criminal în serie (...) Se caută și în continuu se găsesc probe. Vă dați seama când vor începe să sepe acele buncăre și puțurile pe care le are el betonate, va fi o muncă titanică. Apreciez trei luni de zile cel puțin”, a concluzionat avocatul familiei Melencu.

Anchetatorii au găsit luni, la indicațiile inculpatului, un sac cu oase și cenușă într-o pădure de lângă Caracal, rămășițe care au fost trimise pentru analize, pentru a se dovedi dacă aparțin Luizei Melencu, adolescenta dispărută în luna aprilie.