ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ACTUALIZARE Și al treilea acționar al clubului, Costin Mincu, a fost reținut.
 
ACTUALIZARE Al doilea patron al clubului Colectiv a fost reținut luni seară, informează B1 TV. Paul Gancea a fost reținut pentru 24 de ore.

Între timp, audierile de la Parchetul General continuă. În fața anchetatorilor dă în continuare declarații cel de-al treilea patron al clubului. El este singurul care a fost citat la audieri, spre deosebire de ceilalți doi care au fost duși la Parchet în baza unui mandat de aducere. 
 
Alin Anastasescu, unul dintre cei trei administratori ai clubului Colectiv, a fost reținut pentru 24 de ore de procurorii Parchetului General.

Bărbatul a fost dus în arest și probabil mâine va fi prezentat în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

Cei trei administratori ai clubului Colectiv - Costin Mincu, Paul Cătălin Gancea și Alin Anastasescu - sunt urmăriți penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală.

Luni, unul dintre ei a ajuns la Parchetul General după ce a fost citat, iar ceilalți au fost aduși cu mandat de polițiști, arată b1.ro.