ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul prim-adjunct SRI, Florian Coldea, a mers vineri la organele de poliție, pentru supraveghere, după ce DNA l-a plasat sub control judiciar în dosarul traficului de influență, informează ȘtiripeSurse. El a ajuns la o secție din Voluntari și a plecat cu un SUV Mazda de culoare închisă înmatriculat cu numărul B-45-NRM.

Cu o alură de Hunter Biden după o cură de dezintoxicare, ex-mahărul SRI nu a vrut să stea de vorbă cu jurnaliștii, spunând că o să-și expună punctul de vedere într-un comunicat de presă pe care l-a și emis ulterior, spre seară, în care se dă nevinovat. Întrebat dacă este adevărat că i-a cerut denunțătorului o sumă de bani, Coldea a spus: „Nu fac niciun fel de alte comentarii. Mulțumesc.”.

DNA a anunțat oficial vineri, într-un comunicat de presă, că i-a pus sub acuzare pentru trafic de influență pe Florian Coldea, fost prim-adjunct al directorului SRI, și pe generalul Dumitru Dumbravă, fost șef al Direcției Juridice în SRI, aceștia fiind plasați sub control judiciar pe cauțiune, cu interdicția de a părăsi teritoriul țării. Mai sunt puși sub acuzare avocatul Doru Trăilă și Dan Tocaci, un apropiat al celor trei.

VIDEO la ȘtiripeSurse.