ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Solomon Wigler, consilierul primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu, a fost prins în timp ce lua mită 25.000 de euro de la un om de afaceri. Consilierul a fost arestat preventiv.

Potrivit procurorilor, consilierul personal al lui Sorin Oprescu primea şpaga chiar în biroul său, de la etajul 14 al Primăriei Capitalei.

Surse judiciare susţin că nu era singura modalitate prin care Solomon Wigler primea "socoata", aşa cum numea chiar el sumele cerute de la oamenii de afaceri. Aceştia dădeau mită pentru a obţine rapid aprobarea planurilor urbanistice pentru trei supermarketuri, anunţă digi24.roŞi soţia consilierului ar fi implicată în afacerea ilegală, o parte din bani trecând prin contul acesteia.

Wigler Solomon, consilierul personal al lui Sorin Oprescu, acuzat de DNA că a luat mită 204.000 de euro, a fost suspendat din funcţie, ca urmare a anchetei declanşate de procurorii anticorupţie.