ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Contestațiile depuse de mai mulți supraviețuitori din Colectiv și de rudele victimelor la adresa candidaturii lui Cristian Popescu Piedone pentru funcția de primar al Sectorului 4 au fost respinse, duminică, de Judecătoria Sectorului 4. Decizia nu este definitivă, ea poate fi atacată cu apel de oricare dintre părți. 

Judecătorii au respins, duminică, contestațiile depuse de supraviețuitorii din Colectiv și de rudele victimelor împotriva candidaturii lui Piedone la funcția de primar al sectorului 4, după ce sâmbătă au rămas în pronunțare. Procurorul a cerut, sâmbătă, de două ori întreruperea ședinței: o dată pentru a studia dosarul de candidat al lui Cristian Popescu Piedone și a doua oară pentru a-i studia cazierul. Astăzi, însă, judecătorii trebuie să dea un răspuns, potrivit tvr.ro.

Decizia judecătorilor de astăzi nu este definitivă, ea poate fi atacată cu apel de oricare dintre părți.

După ce a scăpat de arest în cazul tragediei din Colectiv, fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, promitea că se retrage din politică. S-a răzgândit, însă, la mijlocul acestei săptămâni, când a anunțat că vrea să candideze ca independent.