ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La doar 4 zile după ce primiseră de la Tribunalul București mandat de încă 15 zile pentru continuarea percheziției domiciliare la adresa lui Gheorghe Dincă, procurorii DIICOT anunță finalizarea activităților desfășurate la Caracal, neexcluzând efectuarea altor activități ce ar putea fi determinate de analiza ulterioară a probelor ridicate până acum. 

„Astăzi, 29.08.2019, activitățile desfășurate la domiciliul inculpatului Dincă Gheorghe au fost în cea mai mare parte finalizate, cu referire directă la cercetarea criminalistică.

Până la data expirării autorizației de percheziție emisă de către instanța de judecată, vor fi efectuate și alte activități, în funcție de analiza ulterioară a mijloacelor de probă ridicate până la acest moment de la locul faptei”, se arată într-un comunicat publicat joi de DIICOT.

Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism anunțase luni continuarea percheziției domiciliare în gospodăria lui Dincă pe baza unui nou mandat emis de Tribunalul București pentru încă 15 zile.