ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Procurorii anticorupție cer pedepse de cel puțin 5 ani de închisoare cu executare pentru conducerea Antena Grup și pentru fostul președinte al Fiscului Șerban Pop, pentru șantaj la adresa reprezentanților companiei RCS & RDS. Printre cei vizați se numără Dan Voiculescu și fiica sa Camelia.

Astăzi, la ultimul termen din dosarul judecat la Curtea de Apel București, reprezentantul DNA a precizat că se impun pentru toți inculpații din dosar condamnări la închisoare cu executare pentru șantaj și complicitate la șantaj.  

Potrivit procurorilor DNA, directorul Antena Group, Sorin Alexandrescu, ar fi încercat, cu amenințări, să îl convingă pe administratorul RCS & RDS să accepte un contract prestabilit, în valoare de 35 de milioane de euro, pentru retransmisia pe satelit a posturilor Antena Group.

Potrivit stenogramelor care există la dosar, tot planul de șantaj era coordonat de Dan Voiculescu și fiica sa, Camelia. Cei doi sunt acum judecați pentru complicitate la șantaj.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews