Jurnalista Sorina Matei este blocată pentru a-nu-știu-câta-oară în urma articolelor despre cazul fetiței din Baia de Aramă.

De fapt, se pare că este o enormă rețea a adopțiilor, care are ramificații în Justiție, Poliție și Procuratură, asta pe lângă autoritatea națională de protecție a copilului.

De ce se implică ambasada SUA, Facebook și SRI în acest caz?

Pentru că rețeaua trebuie protejată.

"*În ce țară, din februarie 2019, după o decizie în favoarea micuței Sorina, și până în aprilie 2019, Autoritatea Națională PENTRU PROTECȚIA DREPTURILOR COPILULUI și Adopție a doamnei Coman și DGASPC Mehedinți se întorc chiar împotriva copilului în instanța de judecată într-un proces în care s-au folosit acte false?

*În ce țară, cu ce Justiție „independentă, imparțială și echidisantă”, decizia definitivă este dată de soții șefilor Parchetului și prietenii avocaților părții implicate, cu acte false?

*În ce țară, ambasada trimite „spre soluționare” cazul doamnei Coman/ ANPDCA și doamna Coman/ANPDCA, DGASPC Mehedinți și familia „adoptoare” pun 3 instituții de parchet și ditamai Ministerul Justiției să soluționeze cu forța o speță civilă, să ia copii în forță, prin penal, cu mascații și târâți pe asfalt și să „tragă la răspundere” pe cei vinovați/ adică să facă un dosar penal fals?

*În ce țară, doamna Coman, iar în viteză absolută, în doar 1 lună și 3 zile și emite certificatul de conformitate a adopției internaționale fără ca decizia instanței să fie pusă în executare?

*În ce țară, doamna Coman, iar cu viteza luminii, semnează un acord pe 3 iulie 2018, la doar 24 de ore de la data de 2 iulie 2018, când a semnat acordul Departamentul de Stat al SUA?

*În ce țară, doamna Coman, picată pe vremea lui Adrian Năstase din funcție tocmai din cauza scandalurilor cu adopții, se duce puțin să lucreze prin afară, revine în funcție în 2014, pusă în funcție de Victor Ponta, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat?

Doamna Coman este unul dintre capii #Rețelei. O știe absolut și efectiv toată lumea. Știe cineva, madam Dăncilă, somebody, dacă pe doamna Coman de la Secu #hidra și #caracatița adopțiilor din România, căzută o dată din funcție fix din acest motiv și repusă în funcție, trebuie în continuare să o plătim și noi, fraierii, în continuare? Eu nu mai vreau să o plătesc. Voi?

Liviu Librescu 4-6 nu vrei tu să o dai pe micuță și să o adopți instead pe #hidra madam Coman? Pe madam Coman o dăm lu' Săcărin gratis. Cred că e a "biotechnology freak".

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews