ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Declaraţie  incredibilă a unui fost ministru. Gabriel Sandu, fost ministru al Comunicaţiilor, prezent luni la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în dosarul Microsoft, se consideră cel mai prost ministru din istoria României, informează B1 TV.
 
A spus-o în faţa judecătorilor, atunci când şi-a recunoscut faptele în dosar şi a repetat-o apoi în faţa presei. Şi Dorin Cocoş şi-a recunoscut faptele, iar magistraţii au admis şi procedura de judecată simplificată în acest caz.

Întrebat de jurnaliști dacă, într-adevăr, se consideră cel mai prost ministru din istoria României, Sandu a dat un răspuns scurt: ”Da”.

Sandu, împreună cu primarul suspendat din Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan dar şi cu omul de faceri Dorin Cocoş au fost audiaţi la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. 
 
"La începutul anului 2009, domnul Claudiu Florică şi Dinu Pescariu au venit la mine şi mi au propus să vând ministerului Comunicaţiilor licenţe Microsoft. Practic, să le fac conexiunea cu Gabriel Sandu. Vreo 80 sau 90 de mii de licenţe. Mi-au povestit că au mai vândut şi în 2004, că era practic o continuare. Mi-au povestit că sunt unici distribuitori şi că doar Microsoft vinde asmenea licenţe şi că preţul este cel mai bun de pe piaţă. Eu personal nu îl cunosc de domnul Gabriel Sandu, ştiam însă că are o relaţie bună cu Gheorghe Ştefan, Gheorghe Flutur, Florin Popescu şi am apelat la Gheorghe Ştefan, care locuia frecvent la hotelul meu”, a spus Dorin Cocoș în fața magistraților.
 
Şi dacă Dorin Cocoş şi-a recunoscut faptele în faţa judecătorilor, Gheorghe Ştefan nu a făcut-o. Iar în cazul lui Gabriel Sandu şi Dorin Cocoş, magistraţii au aprobat procedura de judecată simplificată. Adică pedepse mai mici.