ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Liviu Dragnea a declarat că este nemulțumit de cum a gestionat Tudorel Toader problema legii privind modificarea Codurilor penale și nu poate spune că este „foarte mulțumit" că l-a susținut ca ministru, adăugând că sunt și alți membri ai Cabinetului față de care are rezerve.

Președintele PSD l-a criticat din nou pe ministrul Justiției că a întârziat proiectul privind modificarea Codurilor penale, puse în dezbatere publică abia săptămâna trecută.

„Eu sunt nemulțumit pentru că faptul că a spus că a doua zi îl pune pe site-ul ministerului și au trecut 3 săptătămâni și nu l-a pus. S-au pierdut trei săptămâni de zile. Colegii din Parlament normal că au și ei supărăriile lor pe asta", a spus șeful PSD la Antena 3.

El a avertizat că, dacă ministerul întârzie, ar putea apărea inițiative parlamentare.

„Dacă se întârzie foarte mult, inițiative legislative pot apare și în Parlament. Parlamentul, în acest an, încă mai are dreptul să legifereze. (...) Unii funcționari din statul român (...) critică Parlamentul atunci când Parlamentul vrea să legifereze", a spus Dragnea.

Întrebat dacă regretă faptul că l-a susținut pe Tudorel Toader pentru a fi ministru, Dragnea a răspuns: „Nu pot să spun că regret, dar nici nu pot să spun că sunt foarte fericit".

Liderul PSD a afirmat că are nemulțumiri și față de alți miniștri. Întrebat dacă este vorba despre mai mult de doi, cu referire la Tudorel Toader și Viorel Ștefan, pe care Dragnea l-a criticat recent, social-democratul a confirmat.

„Din păcate, mai mulți de doi. Nu sunt miniștri răi, dar eu am spus înainte de alegeri (...) că acest program de guvernare este foarte riguros și cu care nu poți să te joci", a spus el.