ACTUALIZARE 23:35 Suspectul olandez a părăsit deja România. Autoritățile române, care investighează acest caz, au aflat de la omologii lor olandezi că este vorba despre un pedofil.

„Suspectul olandez a reușit, fără nicio problemă să părăsească teritoriul României. Cei care se ocupă de acest caz au reușit deja să vorbească cu omologii lor olandezi și au aflat că ar fi vorba despre un pedofil". Ovidiu Oanță, Știrile ProTV.
 
Știrea inițială

Fetița de 11 ani din localitatea Gura Suții, care a dispărut, vineri, când se întorcea de la școală spre casă, a fost găsită moartă, principalul suspect fiind un cetățean olandez, anunță Digi 24.

Potrivit sursei citate, fetița a fost găsită decedată pe un câmp, spun anchetatorii, după 3 zile de căutări. Fetița prezintă urme de violență pe corp, iar polițiștii au deja un suspect - un bărbat cu cetățenie olandeză. Bărbatul va fi dus la audieri spun surse din cadrul anchetei.

O cameră de supraveghere instalată pe clădirea școlii a înregistrat-o vineri, la ora 17:19, în timp ce pleca spre casă. Au fost ultimele imagini cu ea în viață.

Polițiștii, jandarmi și voluntari au căutat-o cu câini de urmă din momentul dispariției. La acțiunea de căutare a fost folosit și un elicopter. Mihaela Adriana Fieraru a dispărut pe drumul de la școală spre casă.


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews