ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Primarul din Voluntari, Florentin Pandele, este cercetat pentru loviri și alte violențe de către de polițiștii din Ilfov, care s-au autosesizat în urma unor imagini difuzate în presă în care edilul este surprins când ar agresa un bărbat.

 Surse din Poliție au declarat, pentru News.ro, că polițiștii Serviciul de Ordine Publică din Inspectoratul de Poliție Județean Ilfov s-au autosesizat și au deschis un dosar penal, pe care l-au trimis deja Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea, pentru a fi înregistrat.

Bogdan Dinulescu, bărbatul care ar fi fost lovit de Florentin Pandele, a fost chemat la audieri, la sediul IPJ Ilfov, unde va putea să formuleze o plângere. Anchetatorii au precizat că, în cazul în care Dinulescu va face reclamație, va fi chemat pentru declarații și primarul Florentin Pandele.

Potrivit surselor citate, Florentin Pandele s-ar fi certat cu Bogdan Dinulescu și l-ar fi lovit, iar incidentul a fost surprins de o cameră de supraveghere.

 Dinulescu a spus, la postul Realitatea TV, că Pandele s-ar fi răzbunat pe el după ce ar fi încercat s-o abordeze pe soția sa, Gabriela Firea, primarul Capitalei, în zona Arcului de Triumf, pentru a o întreba "când se va circula normal în București”.

Bogdan Dinulescu s-a făcut remarcat și în iulie 2014, când l-a așteptat pe Dan Voiculescu în fața IPJ Ilfov, unde acesta venea când era sub control judiciar, și i-a aruncat în față mai multe bancnote, acuzându-l că a distrus economia țării.