ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Judecătorii francezi au decis să îl aresteze pe Gregorian Bivolaru. Decizia rămâne valabilă până când documentele de extrădare vor fi gata.

Magistrașii au confirmat, de fapt, mandatul european de arestare preventivă emis de autoritățile din România. Gregorian Bivolaru a fost încarcerat la penitenciarul Fresnes.

Liderul MISA susține în continuare că este cetățean bulgar. Autoritățile franceze au sesizat minciuna, deoarece Gregorian Bivolaru nu știe să vorbească bulgara. 

Gregorian Bivolaru are mai mulți avocați, chiar și din România, iar scopul său este să își ispășească pedeapsa în Franța, potrivit digi24.ro.

Liderul MISA va rămâne încarcerat până când sunt gata documentele de extrădare în România, unde îl așteaptă șase ani de carceră, după ce a fost condamnat pentru că a întreținut relații sexuale cu un minor.