ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Gregorian Bivolaru va fi extrădat în România. Cererea de extrădare a liderului MISA a fost acceptată de către judecătorii francezi.

După ce a fost prins la Paris în februarie, Gregorian Bivolaru a fost arestat preventiv la penitenciarul Fresnes. Acesta s-a apărat în fața autorităților spunând că este cetățean bulgar, numai că, deși avea asupra lui documente emise de țara vecină, nu ar fi știut să vorbească limba bulgară.

Autoritățile bănuiesc că liderul MISA locuia de trei ani în arondismentul 9 din Paris, o zonă renumită pentru numeroasele cluburi de noapte și cabarete, dar și pentru magazinele pentru adulți. Se pare că Gregorian Bivolaru ar fi fost prins în timp ce își cumpăra reviste si DVD-uri cu caracter pornografic, potrivit b1.ro.
 
Multitudinea unor astfel de produse i-ar fi atras atenția vânzătorului, care i-ar fi povestit totul unui prieten, un jandarm care a trăit 10 ani în România. Acesta ar fi fost cel care l-a recunoscut pe Bivolaru și a alertat autoritățile.