ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Gregorian Bivolaru va fi judecat la Curtea de Apel Cluj într-un dosar de trafic de persoane, care nu are legătură cu cauza pentru care acesta a fost reținut și va fi extrădat din Franța.

Judecătorul Valentin Chitidean, locțiitor al purtătorului de cuvânt al Curții de Apel Cluj, a declarat marți, pentru Agerpres, că dosarul a fost înregistrat la instituția pe care o reprezintă pe 29 februarie și că primul termen de judecată a fost fixat pe 10 mai 2016.

Judecătorul a precizat că procesul de la Curtea de Apel Cluj nu are legătură cu cauza pentru care acesta a fost prins și va fi extrădat din Franța.

Gregorian Bivolaru și alte 19 persoane vor fi judecate la Curtea de Apel Cluj pentru trafic de persoane, după ce, în aceeași cauză, Tribunalul Cluj l-a achitat în 2015, într-un dosar instrumentat de DIICOT și trimis în judecată în anul 2007.

Gregorian Bivolaru a fost prins în Franța, pe 26 februarie, în urma colaborării dintre Poliția Română și autoritățile franceze.