ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Țiitorii (Dex) Coroanei răposatului Rege Mihai, actorul de meserie Radu Duda și consoarta sa, Principesa Margareta, au conferit, marți seară, în „Sufrageria de Stat” de la Palatul Regal, conform Agerpres, o serie de premii, între care și premiul pentru „Civism excepțional în promovarea valorilor identitare ale României” lui Andrei Pleșu (Dilema Veche, Adevărul) și Marius Bostan (ILD, Newsweek), doi influențări de tip securist. La capitolul „promovarea valorilor identitare ale României”, influențărul dilematic remunerat lunar de traficantul de copii și devalizator al României Cristian Burci, și-a exprimat recent, din nou, lehamitea față de Imnul Național al României. De Ziua Națională a României, premiul pentru „excepționalitate” din partea celor doi actanți de sufragerie conferit celor doi figuranți ai „identității naționale” este mai mult decât potrivit. De la sindrofie nu a lipsit și „custodele” SMURD, Raed Arafat.

Pentru uitici, un documentar din anii '90 despre patronul dlui Andrei Pleșu, cel care a plagiat până și titlul lucrării sale de referință, „Minima Moralia”: