ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Învăţătoarea de la Liceul de Muzică din Cluj, care îşi jignea elevii la ore şi-i striga „Jumătate de creier”, a fost condamnată la cinci luni de închisoare, a decis Judecătoria Cluj Napoca. Decizia nu este definitivă.

Învăţătoarea nu va petrece însă următoarele luni în spatele gratiilor, întrucât pedeapsa poate fi amânată timp de doi ani. Magistraţii au mai decis şi ca femeia să presteze 60 de zile de muncă în folosul comunităţii.

Dacă învățătoarea nu va recidiva, ea nu va face nici o zi de închisoare. Decizia nu este însă definitivă. Învățătoarea are la dispoziție 10 zile pentru a o contesta, potrivit digi24.ro.

Deja a intentat un proces civil împotriva deciziei prin care i s-a desfăcut contractul de muncă. Până la soluționarea cauzei, femeia poate preda în continuare.