ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele Klaus Iohannis a declarat joi, la bilanțul DNA, că nu este în regulă ca persoane care s-au îmbogățit ilegal să se bucure în continuare de foloase necuvenite.

O altă temă importantă rămâne recuperarea prejudiciilor produse statului pentru persoane a căror vinovăție a fost dăvedită prin decizie definitivă. Nu putem permite ca persoane care s-au îmbogățit prin încălcarea legii penale să se bucure în continuare de foloase necuvenite”, a afirmat președintele Iohannis. 

El a mai spus că este nevoie de acțiune coerentă din partea autorităților și că trebuie operaționalizate cu adevărat instituțiile cu atribuții în acest sens.

Reamintim că o anchetă a RISE Project arăta că președintele Iohannis face încă bani din casa care încă nu-i mai aparține, după o decizie definitivă și irevocabilă a Curții de Apel Brașov din noiembrie 2015.