ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ion Cristoiu a declarat că Laura Codruța Kovesi nu face altceva decât să manipuleze atunci când vorbește despre abuzul în serviciu și că de fapt aceasta nu luptă împotriva corupției.

”Să înțeleagă oamenii că e o mare manipulare făcută de ea și de divizia presă SRI a binomului pentru a ne convinge că e vorba de eliminarea abuzului în serviciu. Nu e adevărat, e vorba de eliminarea unei formule dictatoriale a abuzului în serviciu”, a spus jurnalistul pentru B1 TV.

Ion Cristoiu a comentat afirmația șefei DNA, care a precizat că, prin dezincriminarea abuzului în serviciu, se închid sute de dosare.

”Și ce dacă? Alea 800 de dosare sunt toate dosare abuzive”, a reacționat Cristoiu.

Jurnalistul a avut și alte critici pentru șefa DNA. ”Ce îi reproșați, de fapt, doamnei Laura Codruța Kovesi?”, a fost întrebat jurnalistul.

”Că nu duce lupta împotriva corupției, și am să îi reproșez, în calitate mea chiar de comunist și un tip care am o mare antipatie față de gheortanism, față de îmbogățire, chiar un comunist din punctul ăsta de vedere”, a mai spus Cristoiu.