Ion Cristoiu a declarat că Laura Codruța Kovesi nu face altceva decât să manipuleze atunci când vorbește despre abuzul în serviciu și că de fapt aceasta nu luptă împotriva corupției.

”Să înțeleagă oamenii că e o mare manipulare făcută de ea și de divizia presă SRI a binomului pentru a ne convinge că e vorba de eliminarea abuzului în serviciu. Nu e adevărat, e vorba de eliminarea unei formule dictatoriale a abuzului în serviciu”, a spus jurnalistul pentru B1 TV.

Ion Cristoiu a comentat afirmația șefei DNA, care a precizat că, prin dezincriminarea abuzului în serviciu, se închid sute de dosare.

”Și ce dacă? Alea 800 de dosare sunt toate dosare abuzive”, a reacționat Cristoiu.

Jurnalistul a avut și alte critici pentru șefa DNA. ”Ce îi reproșați, de fapt, doamnei Laura Codruța Kovesi?”, a fost întrebat jurnalistul.

”Că nu duce lupta împotriva corupției, și am să îi reproșez, în calitate mea chiar de comunist și un tip care am o mare antipatie față de gheortanism, față de îmbogățire, chiar un comunist din punctul ăsta de vedere”, a mai spus Cristoiu.
Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews