Afirmație stupefiantă a judecătorului Cristi Dănileț, fost membru al Consiliului Superior al Magistraturii (CSM). Într-o dispută pe facebook, acesta a scris că interesul poporului poate fi diferit de interesul public. Poate, dar într-un stat totalitar.

„Unii de-abia acum află că funcționarii și magistrații se supun legii, nu poporului. Că una e interesul poporului, alta e interesul public. Că dacă ești plătit din bugetul de stat, nu înseamnă că ești plătit din banii poporului”, a scris el într-o postare ce a devenit virală pe internet.
 
Acesta nu este prima declarație „ieșită din tipare” a judecătorului Dănileț. La începutul anului, fostul consilier al Monicăi Macovei spunea că „pedofilii sunt bolnavi, trebuie ajutați nu condamnați”. 

În 2017, acesta a spus de mai multe ori că în România nu există „nici familie”, nici „familie tradițională”, susținând în același timp, căsătoriile homosexuale. Tot anul trecut, Dănileț a aplaudat decizia unui club clujean de a anula concertul trupei „La Familia”, pe motiv că artiștii susțin Referendumul pentru Căsătorie și familia naturală.
 
În 2016, acesta insinua că zoofilia este în regulă, „dacă animalul nu țipă de durere”.


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.