ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Laura Codruța Kovesi, procurorul șef al DNA, a declarat că a fost audiată în calitate de martor de procurorii DIICOT în dosarul în care se fac investigații în legătură cu israelienii suspectați că au încercat să o intimideze.

 "Nu toate informațiile care au apărut în spațiul public sunt reale, nimeni din familia mea nu a avut conturile sparte, nu au fost monitorizați. Pe parcursul unei zile și jumătate s-au dat telefoane familiei mele și unor prieteni, prin care s-a încercat aflarea unor informații. Sunt persoane ale căror e-mailuri au fost sparte și nu au niciun fel de legătură cu mine. Nu cred că a fost o monitorizare a mea personală", a declarat Laura Codruța Kovesi, într-un interviu la EuropaFM.

Totodată aceasta a spus că ancheta va stabili dacă a fost urmărită.

"Am dat declarații la DIICOT în calitate de martor cu privire la ce s-a întâmplat. Membrii familiei mele au fost audiați. Și tatăl meu. Nu suntem copii, nici eu, nici familia mea. Nimeni nu a dat date. Sunt convinsa că procurorii DIICOT vor afla cine este clientul acelei companii. Întotdeauna am respectat legea, nu am nici un fel de teama de absolut nimic. Cred că toate aceste acțiuni sunt concertate pentru a încerca intimidarea sistemtului judiciar", a mai declarat procurorul șef al DNA, Laura Codruța Kovesi.