Laura Codruța Kovesi, procurorul șef al DNA, a declarat că a fost audiată în calitate de martor de procurorii DIICOT în dosarul în care se fac investigații în legătură cu israelienii suspectați că au încercat să o intimideze.

 "Nu toate informațiile care au apărut în spațiul public sunt reale, nimeni din familia mea nu a avut conturile sparte, nu au fost monitorizați. Pe parcursul unei zile și jumătate s-au dat telefoane familiei mele și unor prieteni, prin care s-a încercat aflarea unor informații. Sunt persoane ale căror e-mailuri au fost sparte și nu au niciun fel de legătură cu mine. Nu cred că a fost o monitorizare a mea personală", a declarat Laura Codruța Kovesi, într-un interviu la EuropaFM.

Totodată aceasta a spus că ancheta va stabili dacă a fost urmărită.

"Am dat declarații la DIICOT în calitate de martor cu privire la ce s-a întâmplat. Membrii familiei mele au fost audiați. Și tatăl meu. Nu suntem copii, nici eu, nici familia mea. Nimeni nu a dat date. Sunt convinsa că procurorii DIICOT vor afla cine este clientul acelei companii. Întotdeauna am respectat legea, nu am nici un fel de teama de absolut nimic. Cred că toate aceste acțiuni sunt concertate pentru a încerca intimidarea sistemtului judiciar", a mai declarat procurorul șef al DNA, Laura Codruța Kovesi.
Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews