ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Laura Codruța Kovesi s-a prezentat miercuri la CSM pentru a susține un procuror care este cercetat disciplinar privind dosarul în care sunt implicați foșți oficiali din Ministerul de Interne precum Gabriel Oprea, Petre Tobă sau fostul șef DIPI.

Procurorul-șef al DNA a reacționat atunci când a fost întrebat de jurnaliști despre votul din Parlament de luni când s-a împiedicat ridicarea imunității lui Gabriel Oprea de a fi urmărit penal pentru ucidere din culpă în cazul morții polițistului Bogdan Gigină.

„Este un vot politic care blochează justiția. În urma acestui vot DNA nu mai poate cerceta. O mamă rămâne să aștepte", a declarat șefa DNA.

Kovesi a atras atenția și că acest vot din Parlament nu este fără precedent.
„Amintesc dosarul fostului ministru Titus Corlățean în care mii de oameni nu au putut vota în alegeri", a precizat procurorul-șef DNA.