ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Liderul de sindicat Liviu Luca a fost reținut, luni seara, pe 24 de ore, iar alte trei persoane sunt cercetate sub control judiciar în dosarul de spălare de bani și delapidare, cu un prejudiciu de peste 15 milioane de lei.

Procurorii DIICOT Ploiești au făcut, luni, percheziții la locuința din Păuleși a sindicalistului Liviu Luca, în legătură cu un dosar de spălare de bani și delapidare.

Potrivit unor surse judiciare, citate de Mediafax, perchezițiile au vizat activitatea companiei SC PSV Company, fostă Petromservice.

În urma acestora, au fost audiate șapte persoane, iar ulterior liderul sindical Liviu Luca a fost reținut pe 24 de ore, în timp ce alte trei persoane - un fost director în Petromservice și două persoane care au avut legătură cu compania - au fost puse sub control judiciar.