Liderul de sindicat Liviu Luca a fost reținut, luni seara, pe 24 de ore, iar alte trei persoane sunt cercetate sub control judiciar în dosarul de spălare de bani și delapidare, cu un prejudiciu de peste 15 milioane de lei.

Procurorii DIICOT Ploiești au făcut, luni, percheziții la locuința din Păuleși a sindicalistului Liviu Luca, în legătură cu un dosar de spălare de bani și delapidare.

Potrivit unor surse judiciare, citate de Mediafax, perchezițiile au vizat activitatea companiei SC PSV Company, fostă Petromservice.

În urma acestora, au fost audiate șapte persoane, iar ulterior liderul sindical Liviu Luca a fost reținut pe 24 de ore, în timp ce alte trei persoane - un fost director în Petromservice și două persoane care au avut legătură cu compania - au fost puse sub control judiciar.Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews