ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Liviu Dragnea a formulat apel față de decizia Tribunalului București de confirmare a noii conduceri PSD, stabilite la Congresul din 29 iunie. Dosarul este pe rolul Curții de Apel București, dar până în prezent nu a fost încă stabilit un termen de judecată, informează Mediafax.

Fostul președinte al PSD a formulat apel la decizia Tribunalului București prin care aceasta respinsese, în data de 9 august, cererea de intervenție depusă de Liviu Dragnea referitoare la deciziile de la Congresul PSD în cadrul căruia a fost desemnată noua conducere a social-democraților. În sesizarea depusă la fond, fostul lider pretindea chiar dizolvarea formațiunii.

Concret, Tribunalul București a admis cererea PSD, a încuviințat modificările de statut și a respins toate cererile de intervenție, printre care se număra și cea a fostului președinte al partidului. 

În continuare, Liviu Dragnea a făcut apel, adresat Curții de Apel București, dosarul având ca obiect „partide politice modificări acte constitutive - statut - organe de conducere”. Până în prezent nu a fost încă stabilit un termen de judecată.