Liviu Dragnea a formulat apel față de decizia Tribunalului București de confirmare a noii conduceri PSD, stabilite la Congresul din 29 iunie. Dosarul este pe rolul Curții de Apel București, dar până în prezent nu a fost încă stabilit un termen de judecată, informează Mediafax.

Fostul președinte al PSD a formulat apel la decizia Tribunalului București prin care aceasta respinsese, în data de 9 august, cererea de intervenție depusă de Liviu Dragnea referitoare la deciziile de la Congresul PSD în cadrul căruia a fost desemnată noua conducere a social-democraților. În sesizarea depusă la fond, fostul lider pretindea chiar dizolvarea formațiunii.

Concret, Tribunalul București a admis cererea PSD, a încuviințat modificările de statut și a respins toate cererile de intervenție, printre care se număra și cea a fostului președinte al partidului. 

În continuare, Liviu Dragnea a făcut apel, adresat Curții de Apel București, dosarul având ca obiect „partide politice modificări acte constitutive - statut - organe de conducere”. Până în prezent nu a fost încă stabilit un termen de judecată.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews