ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ordonanța 13/2017 dată de guvernul României a creat un adevărat haos în țară, iar unii români au ales să protesteze împotriva guvernului, iar alții împotriva președintelui Klaus Iohannis.

La o zi după emiterea ordonanței, Monica Macovei avea un discurs dur în Parlamentul European în care critica guvernul ales legitim de la București și cerea abrogarea ordonanței.

Sebastian Bodu a scris pe contul său de Facebook despre anunțul făcut de CSM în privința ordonanței 14/2017 care ar trebui să abroge ordonanța 13/2017. Acesta a avut și un mesaj pentru fostul ministru al Justiției.

„Monica Macovei urla, de la Bruxelles, ca OUG 13/2017 să fie ABROGATĂ. Nu revocată, nu anulată. Acum a aflat și Monica Macovei, din gura CSM, că abrogarea ordonanței prin altă ordonanță, cum s-a și întâmplat (OUG 14/2017) poate duce la situația in care, dacă Parlamentul respinge OUG 14/2017, să se producă efectele OUG 13/2017. Vezi, măi, Monica, nu e ca în filme. Și încă ceva: guvernul nu poate anula un act administrativ, fie el și normativ. Doar instanța de contencios poate.”, a scris Sebastian Bodu pe contul său de Facebook.