ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ambasadorul Statelor Unite ale Americii, Hans Klemm, a declarat, după o întâlnire de aproximativ o oră cu ministrul Justiției, Tudorel Toader, că i-a transmis oficialului român sprijinul său și al țării sale pentru întărirea statului de drept.

„Am fost aici pentru a mă prezenta ministrului Justiției. Am avut o discuție foarte bună despre istoria cooperării între Statele Unite și România și l-am asigurat pe ministrul Justiției de interesul continuu, al meu și al țării mele, în a-i susține eforturile de a întări statul de drept în România și de a lupta împotriva corupției", a spus Hans Klemm, la ieșirea din sediul Ministerului Justiției.

Întrebat dacă procurorul-șef al DNA ar trebui să demisioneze după decizia Curții Constituționale privind ancheta în cazul OUG 13, ambasadorul american a precizat: „Nu am discutat despre probleme legate de persoane".