ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ministrul de Interne, Carmen Dan, susține că Parchetul General nu îi cheamă la audieri pe cei care au comis violențe în Piața Victoriei, asta deși au fost identificați 69 de agresori, iar probatoriile depuse la Parchet. Ministrul consideră că procurorii vânează conducerea Jandarmeriei și a explicat că se așteaptă să fie chemată la audieri ca ”bomboana de pe colivă”

„69 de persoane au fost identificate, dar nici măcar unul nu a fost audiat. Asta este nedumerirea mea. Văd că interesul este pentru conducerea Jandarmeriei, pentru conducerea Ministerului de Interne. Noi am depus probatoriul pentru 69 de persoane, dar vedeți să se discute ceva despre aceste dosare?

Carmen Dan a mai precizat că „încă o sută de persoane sunt în proces de identificare”, iar probatoriile vor fi depuse la Parchet.

Ministrul de Interne susține că nu a fost chemată la Parchetul General, dar se așteaptă ca ea să fie chemată la punctul culminant al anchetei.

„Nu, până acum nu am primit citație, nu am primit invitație, dar cred că în aceeași strategie cred că voi fi chemată în ultimă instanță. Eu voi fi bomboana de pe colivă sau bomboana de pe tort, nici nu știu cum să privesc asta. Eu voi răspunde, dacă mă vor chema”, a mai spus Carmen Dan.