ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


De foarte multe ori interfețe murdare ale Statului Paralel în România și în lume, așa-zise organizații neguvernamentale (ONG) activează ca adevărate Secții externe ale serviciilor de informații cu titulatură română sau străină, acționând ca niște căpușe sau lipitori asupra corpului pe care l-au parazitat. În România, de la Grupul pentru Dialog, UDMR și Fundația Soros România, primele ONG-uri cu caracter deschis antiromânesc, au apărut o puzderie de organizații care ataca fondul național românesc și interesele statului român sub paravanul promovării democrației. Astăzi, multe dintre acestea au prins un tupeu incomensurabil deși în realitate sunt formate doar din slugi umile ale unor servicii care lucrează sub steag străin, împotriva țării pe care o subminează constant. Unii dintre ei sunt urmași ai cailor troieni din burta tancurilor sovietice care ne-au ocupat țara. Urăsc România și românii prin sânge. Alții sunt venetici și trădători de modă nouă sau agenți acoperiți care activează în presă și societatea civilă deși tablele le zornăie peste hainele bine parfumate pentru a le acoperi mirosul fetid de slugi nespălate.

Calul troian a fost cea mai veche operațiune psihologică militară înregistrată. ONG-urile „cu cântec” de astăzi sunt de fapt cai troieni ai serviciilor speciale infiltrate în sânul societății civile autentice pentru a o distruge din interior. Trișorii cu zurgălai pe umeri au îmbrăcat haina veridicității și deontologiei, iar caii troieni nu mai sunt statui de lemn ci măgari sadea sau, după caz, iepe râioase și măgărițe împăiate, parașutate în organizații neguvernamentale de pe centura societății în civil.

Un documentar tradus și subtitrat în limba română de Ionel Trandafir - în cadrul filmelor de specialitate prezentate de ActiveNews - ne oferă o perspectivă actuală asupra acestor organizații mascate în asociații filantropice. Vom reveni.