ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ACTUALIZARE 23:35 Suspectul olandez a părăsit deja România. Autoritățile române, care investighează acest caz, au aflat de la omologii lor olandezi că este vorba despre un pedofil.

„Suspectul olandez a reușit, fără nicio problemă să părăsească teritoriul României. Cei care se ocupă de acest caz au reușit deja să vorbească cu omologii lor olandezi și au aflat că ar fi vorba despre un pedofil". Ovidiu Oanță, Știrile ProTV.
 
Știrea inițială

Fetița de 11 ani din localitatea Gura Suții, care a dispărut, vineri, când se întorcea de la școală spre casă, a fost găsită moartă, principalul suspect fiind un cetățean olandez, anunță Digi 24.

Potrivit sursei citate, fetița a fost găsită decedată pe un câmp, spun anchetatorii, după 3 zile de căutări. Fetița prezintă urme de violență pe corp, iar polițiștii au deja un suspect - un bărbat cu cetățenie olandeză. Bărbatul va fi dus la audieri spun surse din cadrul anchetei.

O cameră de supraveghere instalată pe clădirea școlii a înregistrat-o vineri, la ora 17:19, în timp ce pleca spre casă. Au fost ultimele imagini cu ea în viață.

Polițiștii, jandarmi și voluntari au căutat-o cu câini de urmă din momentul dispariției. La acțiunea de căutare a fost folosit și un elicopter. Mihaela Adriana Fieraru a dispărut pe drumul de la școală spre casă.