Procurorii de la Parchetul General spun că moartea patronului Hexi Pharma a fost una violentă, că nu s-au constatat leziuni care pot avea alt mecanism de producere decât accidentul auto.

Concluziile provizorii ale autopsiei făcute de Serviciul de Medicină Legală Ilfov arată că moartea victimei a fost violentă, "leziunile traumatice constatate s-au putut produce prin loviri de corpuri și planuri dure, cât și prin strivire de componentele unui autovehicul, ca urmare a unui impact cu un obstacol (politraumatism rutier) și sunt în legătură de cauzalitate directă necondiționată cu decesul".

"Nu s-au constatat leziuni fără caracter vital sau leziuni care pot avea alt mecanism de producere decât cel menționat mai sus. Victima a fost recunoscută fără echivoc de către concubina sa, inclusiv după semne particulare".

Anchetatorii anunță că urmează a fi efectuate analize ADN. Au fost identificate și telefoanele lui Dan Condrea, "asupra cărora sunt în derulare proceduri de percheziție informatică, precum și cartea de identitate și permisul de conducere al acestuia", se arată în comunicatul Parchetului General.