ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Simona Niculescu, primul și până acum, singurul cetățean român care a obținut o hotărâre judecătorească definitivă prin care să i se asfalteze drumul către casă, a conceput o plângere către Uniunea Națională a Barourilor din România.

"După ce am explicat Inspecției Judiciare cu ce au greșit judecătorii din Argeș când au uitat de hotărâri definitive și irevocabile, am trecut la avocații din Argeș. În special la domnul fost decan, care de vreo 2 ani cunoaște (prin grija mea, a primit dovezile în fața instanței) matrapazlâcurile "clienților" lui.

Dincolo de faptul că, plătit din banii publici fiind, era dator să apere interesele comunității (de fapt acționând fix pe dos), am amintit Codul Deontologic al Avocaților. 

Care scrie extrem de clar că avocații se expun rigorilor legii penale dacă iau parte la matrapazlâcurile clienților.

Și este de actualitate, deoarece tocmai am primit citație în dosarul penal nr. 17/P/2016, plângerea depusă împotriva judecătorilor din Argeș pentru straniul mod de a judeca, și împotriva domnului fost decan, pentru straniul mod de a apăra interesele comunității", afirmă ea.
 

 

După ce am explicat Inspecției Judiciare cu ce au greșit judecătorii din Argeș când au uitat de hotărâri definitive și...

Posted by Simona Niculescu on 28 Ianuarie 2016