ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Procurorul din Caracal, Cristian Ovidiu Popescu, care a așteptat până la ora 6 pentru a intra în casa lui Gheorghe Dincă, va fi pus sub învinuire de către procurorii Secției de investigare a infracțiunilor din justiție, alături de trei polițiști, au declarat pentru Mediafax surse judiciare.

Potrivit sursei citate, Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție (SIIJ) va începe săptămâna viitoare urmărirea penală în cazul procurorului Cristian Ovidiu Popescu, de la Parchetul Judecătoriei Caracal, și ale altor trei polițiști, în cazul din Caracal, urmând ca aceștia patru să fie citați ca suspecți în dosarul privind maniera în care au intervenit autoritățile în cazul Alexandrei Măceșanu.

La începutul lunii august, procurorul Cristian Ovidiu Popescu, cel care s-a ocupat de cazul Caracal și care nu ar fi permis agenților de poliție să încalce mandatul de percheziție și să descindă în casa lui Gheorghe Dincă înainte de ora 6:00, a fost suspendat din funcție.

Vineri, Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt anunța că a declinat Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție cauza privind modul în care structurile Ministerului Afacerilor Interne au intervenit în cazul Alexandrei Măceșanu.