ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În urmă cu câteva săptâmâni, trupele speciale au făcut o mare eroare și au intrat cu forța în locuința lui Corneliu Rigler, un tânăr profesor din București, care nu avea nicio legătură cu cazul la care lucrau polițiștii, respectiv un caz de înșelăciune.

În apartament locuiau doi pensionari care au fost tratați „regulamentar” de către oamenii legii. Bătrânul și-a scos ulterior un certificat medico-legal care atestă că a suferit răni în urma intervenției.

Corneliu Riegler a încercat să depună plângere penală la Parchet împotriva polițiștilor care i-au spart casa și susține că în schimb a primit o amendă de 500 de lei pentru injurii proferate la adresa oamenilor legii și pentru că nu i-ar fi lăsat pe aceștia să-și facă treaba!

„Au spus că am apelat nejustificat serviciul de urgență 112 și că am avut o atitudine... am proliferat injurii la adresa Poliției, așa scrie în procesul verbal, am proliferat injurii și am avut o atitudine sfidătoare, adică nu am lăudat poliția. După ce ne-au dărâmat ușa și ne-au bătut în casă, noi trebuia să lăudăm poliția. Comunicatul poliției vreau să vă spun că este plin de minciuni. Ei spun că au sunat la ușă și că ar fi spart ușa doar după ce ar fi sunat de mai multe ori. Este o minciună. Comunicatul Poliției nu spune nimic despre faptul că au bătut oamenii, nu spune nimic despre faptul că au lovit cu patul puștii, nu spune nimic despre faptul că 14 oameni s-au purtat ca naziștii”, a spus Corneliu Riegler pentru Digi 24.

Trei polițiști ar fi de vină pentru intervenția nejustificat de brutală și total stângace de lună trecută a mascaților din Prahova, susține șeful Poliției, chestorul Cătălin Ioniță.