ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Deputatul independent Remus Cernea a anunțat că îl dă în judecată pe Gigi Becali după ce a fost jignit într-o emisiune difuzată pe B1 TV.

Cernea îl acuză pe Becali de "atac la persoană", și adaugă că va solicita plată sumei de 50.000 euro, "reprezentând despăgubiri pentru daunele morale aduse imaginii, onoarei și reputației", conform unei postări pe Facebook a lui Cernea.

Gigi Becali a declarat că este convins că va câștiga acest proces și că la alegerile din acest an Remus Cernea va fi votat doar de membrii comunității LGBT (lesbian, gay, bisexual, transsexual) din România.

”Îi transmit așa: tot ce mișcă în țara asta, râul, ramul, mi-e prieten numai mie, iară ție dușman este. Voi câștiga procesele în țara mea pentru că judecătorii sunt români și ortodocși și nu va fi niciunul de partea lui. Eu, când e vorba de Hristos și Sfânta Evanghelie, nu am idei. Eu propovăduiesc Evanghelia așa cum este ea. Dacă este ateu, să dezbată el idei cu elgibitii (LGBT) lui. Noi să vedem, când participă la alegeri, câte persoane îl votează, ca să vedem câți homosexuali și LGBT sunt în România. Eu nu iau legătura cu el, nu mă interesează despre el pentru că eu nu am idei. El are idei pentru că este ateu. Eu, când e vorba de Hristos, nu am idei.  Lui cel mai bine îi stă în Olanda. El în Olanda are cei mai mulți prieteni. (...)  Dacă e vorba să pierd toată averea mea, o pierd pe loc pentru Hristos. Viața, imediat o pierd, ca Constantin Brâncoveanu, pentru Hristos”, a declarat Gigi Becali pentru B1 TV.