ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O fostă reporteriță și prezentatoare de știri de la postul Detroit TV a încetat din viață săptămâna trecută, la doar o zi după ce a primit vaccinul COVID-19. Karen Hudson-Samuels, în vârstă de 68 de ani, a murit pe 9 februarie, potrivit soțului ei, Cliff, care a găsit-o moartă în casă, anunță CBS.
 
Fosta jurnalistă a fost găsită decedată marțea trecută la doar o zi după ce aceasta s-a vaccinat.
 

Soțului ei a declarat pentru CBS că, deocamdată, cauza oficială a morții sale este necunoscută, dar „bănuim că s-ar putea să fi fost un accident vascular cerebral, însă din cauza efectelor secundare ale vaccinului este posibil să se fi mascat acest lucru”.
 
Bărbatul nu a spus ce vaccin i s-a administrat, dar speră să afle mai multe despre cauza morții dintr-un raport al autopsiei.
 
Hudson-Samuels a fost iubită de comunitatea din Detroit, fiind considerată „o figură importantă” în istoria mediatică a orașului.