ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Noul cod penal din România are multe hibe, iar unele dintre acestea au fost prezentate de Sebastian Bodu într-o postare pe contul său de Facebook.

Acesta a comparat două cazuri, în primul dintre acestea „o tânără care și-a ucis iubitul a primit o pedeaspsă de 11 ani de închisoare, în timp ce un tânăr care a comis trei fapte dintre care, pentru cea mai gravă (fraudă informatică), a luat 1 an de închisoare, a mai primit...24 de ani spor”.

„Tânăra care și-a ucis iubitul mai in vârstă cu 30 de ani a luat 11 ani de închisoare. Un alt tânăr, care a comis 3 fapte, dintre care, pentru cea mai gravă (fraudă informatică), a luat 1 an de închisoare, a mai primit...24 de ani spor. Deci 25 de ani, mai mult decat pentru crime împotriva umanității.”, a scris Sebastian Bodu pe contul său de Facebook.