ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


IGPR anunță că polițiștii efectuează activități pentru punerea în executare a unui mandat de arestare preventivă emis pe numele inculpatului Ghiță Sebastian Aurelian.

Astăzi, 5 ianuarie a.c., Poliția Română a primit un mandat de arestare preventivă emis de magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție, pe numele inculpatului Ghiță Sebastian Aurelian.

Conform mandatului emis de instanță, magistrații au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Sebastian Ghiță, „sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de folosirea, în orice mod, direct sau indirect, de informații ce nu sunt destinate publicității ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informații, dare de mită, cumpărare de influență, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și șantaj”.

IGPR precizează că, pentru localizarea și prinderea inculpatului Ghiță Sebastian Aurelian, a fost dispusă, conform Codului de procedură penală, darea în urmărire a acestuia, activitate ce se desfășoară de polițiști, sub supravegherea procurorului competent.

Fotografia lui Sebastian Ghiță a fost deja postată la rubrica „persoane urmărite”, pe site-ul Poliției Române.