ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Doamna Simona Niculescu este binecunoscută cititorilor ActiveNews, încă de la lansarea Manifestului de la Băiculești, din 2013. 

Tot atunci, Simona Niculescu a avut o idee: ce-ar fi dacă administrația locală ar construi drumul de acces care trece prin fața casei sale, „șosea” impracticabilă după o ploaie sau zăpadă. Întâmpinată cu un refuz categoric, Simona Niculescu a încercat să-și găsească dreptatea în instanță. Și...a găsit-o.

Doar că...de-atunci și până acum, drumul de acces a rămas tot impracticabil, pentru că statul român, „de drept” umblă cu capul spart. Nu numai instanțele, dar și Curtea de Conturi, Instituția Prefectului Argeș au amendat, la propriu și la figurat, autoritățile locale din Băiculești.

Mai mult decât atât, Primăria Băiculești a fost condamnată la plata de despăgubiri către Simona Niculescu, dar fără niciun folos: edilii argeșeni nu au plătit, iar suma datorată se ridică acum la o valoare colosală.

Cu toate acestea, cu legea-n mână, victorioasă în drept, Simona Niculescu este în continuare, cu un drum de acces impracticabil. Dar, președinta Federației Române de Unifight nu se dă bătută.

Săptămâna trecută, Simona Niculescu a fost invitată la Nașul TV, acolo unde a povestit ce urmează să facă pentru ca dreptatea să nu rămână un deziderat ideologic, lipsit de conținut.