ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sorin Oprescu va mai sta 30 de zile în arest preventiv, în decizia judecătorilor cântărind foarte mult o interceptare ce data din 17 septembrie, informează B1 TV.

La acea dată, Oprescu a fost interceptat în duba Poliției în timp ce-i spunea șoferului său că dorește în continuare ca oamenii din apropierea lui să păstreze tăcerea în legătură cu faptele sale infracționale. Cristian Stanca a spus atunci că este dispus să păstreze tăcerea. Mai precis, Stanca i-ar fi făcut un semn că nu, după care i-ar fi făcut un semn în formă de ”x” în dreptul buzelor, în sensul că va respecta codul tăcerii.

La rândul lor, Oprescu și apărătorii lui au făcut referire la starea de sănătate a acestuia, care nu ar mai permite rămânerea în arestul preventiv. Totuși, aceste afirmații nu i-au convins pe judecători, care au decis prelungirea măsurii preventive cu încă 30 de zile.