ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vântu anunță că a depus o plângere penală împotriva Laurei Codruța Koveși „pentru fabricarea de probe” în dosarul în care fostul patron al Realității TV a fost condamnat.

Urmează plângeri împotriva a alți doi procurori, dar și împotriva Direcției Naționale Anticorupție. Mai târziu, anunță SOV,  va urma la rând fostul președinte Traian Băsescu.

„Generație a sosit momentul în care am decis să încep a-i pedepsi pe toți cei care (unii la ordin, alții din ticăloșie), au contribuit la toate porcăriile care mi s-au făcut. Procurorii pentru început, judecătorii mai apoi iar, în final, Băsescu și grupul lui de crimă organizată din cadrul SRI și SPP. Primul pas a fost acela de a depune o plângere penală împotriva Laurei Kodruța Kovesi, pentru fabricarea de probe în dosarul prin care am fost acuzat de șantaj și condamnat. Urmează ca săptămâna aceasta să depun plângeri penale împotriva procurorilor Carmen Dan și Marius Bulancea pentru favorizarea infractorilor Guță Cosmin și Păcuraru Maricel, complicitate la furtul a 23 de milioane de euro, complicitate la incendierea arhivei PSV, prin care s-a urmărit ascunderea unor furturi imense de către aceeași infractori. Tot săptămâna aceasta voi da în judecată DNA pentru a-mi recuperea sumele imense pierdute din cauza acestei instituții.

Împreună cu avocații mei studiez și posibilitatea de a chema în fața instanțelor CSM, pentru neexecutarea obligațiilor de serviciu stabilite prin lege și prin propriile lor regulamente de funcționare. 

Tot acest sistem de complicități bazat pe ticăloșie, impostură, furt, obediență, nerespectarea legilor și a ființei umane, trebuie să dispară, iar asta nu se poate face decât punând reflectorul pe ei și pedepsindu-i pe cei ce pot fi dovediți. Demersul pe care l-am început va pune justiția față în față cu ea însăși. Ori se va exorciza de securiști, ori va rămâne chestia purulentă și nedemnă de astăzi”, a anunțat Sorin Ovidiu Vântu.