Ministrul Justiției, Tudorel Toader, s-a întâlnit, astăzi, cu șeful PSD, Liviu Dragnea, în biroul său de la Parlament. La finalul întâlnirii, ministrul Justiției a declarat că cei doi au discutat despre decizia pe care urmează să o ia, miercuri, CCR, în sesizarea care vizează refuzul ÎCCJ de a pune în aplicare noile prevederi ale legii 304/2004 referitoare la reconfigurarea completurilor de 5 judecători.
 
La ișeirea de la discuții, Toader a declarat că orice ministru poate fi remaniat, dar a spus că nu se poate pronunța dacă Guvernul în ansamblul său poate fi schimbat.

Laboratorul ImunoMedica

 
„Niciun ministru nu e bătut în cuie, niciun ministru nu e de neschimbat. Pe cale de consecință, orice ministru este remaniabil. Orice ministru, la un moment dat, poate fi remaniat", a mai spus Tudoel Toader.

„Eu nu m-am întâlnit cu un justițiabil, m-am întâlnit cu al treilea om în stat", a punctat Toader, la insistențele jurnaliștilor care i-au atras atenția că Liviu Dragnea are un interes direct în ceea ce privește constituirea completelor de cinci judecători.


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.