ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!




Ministrul Justiției, Tudorel Toader, s-a întâlnit, astăzi, cu șeful PSD, Liviu Dragnea, în biroul său de la Parlament. La finalul întâlnirii, ministrul Justiției a declarat că cei doi au discutat despre decizia pe care urmează să o ia, miercuri, CCR, în sesizarea care vizează refuzul ÎCCJ de a pune în aplicare noile prevederi ale legii 304/2004 referitoare la reconfigurarea completurilor de 5 judecători.
 
La ișeirea de la discuții, Toader a declarat că orice ministru poate fi remaniat, dar a spus că nu se poate pronunța dacă Guvernul în ansamblul său poate fi schimbat.
 
„Niciun ministru nu e bătut în cuie, niciun ministru nu e de neschimbat. Pe cale de consecință, orice ministru este remaniabil. Orice ministru, la un moment dat, poate fi remaniat", a mai spus Tudoel Toader.

„Eu nu m-am întâlnit cu un justițiabil, m-am întâlnit cu al treilea om în stat", a punctat Toader, la insistențele jurnaliștilor care i-au atras atenția că Liviu Dragnea are un interes direct în ceea ce privește constituirea completelor de cinci judecători.