Primele urmări după decesul lui Patrick Ekeng de pe 6 mai încep să se vadă.

Doctorul Mihaela Duță de pe ambulanța Puls a fost pusă sub acuzare pentru ucidere din culpă, anunță gsp.ro.

Aceasta a fost chemată în această dimineață la Parchet și, în urma rezultatelor de la IML și a tuturor datelor strânse de Poliție s-a decis punerea sub acuzare.

Este prima persoană acuzată după moartea fotbalistului dinamovist, dar investigația continuă.

Mijlocașul Patrick Ekeng, 26 de ani, s-a prăbușit pe gazon în minutul 70 al meciului Dinamo-Viitorul, 3-3 scor final, fără să fie lovit. Intrase pe teren de 7 minute. Acesta a decedat la spital, după o oră și 30 de minute de încercări de resuscitare.
Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews