ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul primar Marian Vanghelie ar fi cumpărat în 2003 magazinul București, cu un diplomat plin cu euro și dolari, echivalent a 3,2 milioane de lei, pe care l-ar fi dat vărului său pentru a îl duce la AVAS, arată ruda edilului în declarația dată anchetatorilor DNA.

Mircea Sorin Niculae, vărul lui Marian Vanghelie, a dat o declarație completă în fața procurorilor DNA, în dosarul primarului suspendat al sectorului 5.

În declarația sa, obținută exclusiv de Mediafax, Mircea Sorin Niculae le-a povestit în detaliu procurorilor DNA modalitatea în care edilul ar fi dobândit după 2003 magazinul București din Capitală.

Potrivit declarației, în afacere ar fi fost implicați și fostul șef al AVAS Ovidiu Mușetescu, și fosta șefă a AVAS București, precum și omul de afaceri Iulian Lupeanu.