ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Victor Ponta critică activitatea pe care ministrul Justiției, Raluca Prună, o desfășoară. Fostul premier susține că Raluca Prună îi va aresta pe toți românii care nu mai au încredere în justiție.

Mai mult, Victor Ponta o acuză pe Prună că are o mentalitate ”securistă” și ”kaghebistă”.

”Oamenii cu "scoala" si mentalitatea securista si kaghebista asa procedeaza - cand apare o problema nu isi propun sa o rezolve ci sa il sanctioneze pe cel care are curajul sa vorbeasca despre acea problema!!! Datele Eurobarometrului facut de Comisia Europeana arata ca in 2016 ( cu "Guvernul Meu" si Pruna ministru) increderea romanilor in Justitie a scazut cu 13% fata de anul 2015 ( cand era Guvernul Ponta cel rau si corupt)! Si doar 1 din 3 romani mai are acum o opinie pozitiva. Madam Ministru Pruna insa cauta vinovati oriunde in alta parte mai putin in ograda ei / a inventat masina timpului - ne duce pe toti inapoi in 1950! Iar Dl Iohannis si Dl Ciolos sunt prea speriati si fricosi ca sa faca ceva. Cine vorbeste sa nu mai vorbeasca/ cine scrie PE Facebook sa nu mai scrie / cine critica sa nu mai critice/ Romania trebuie sa devina o imensa inchisoare condusa de temniceri asa cum si-au dorit mereu Ana Pauker si Monica Luisa Macovei!

- daca romanii nu mai au incredere in justitie o sa ii aresteze Pruna pe toti cei care isi permit sa gandeasca asa/ Si atunci o sa creasca increderea !
- judecatorii care explica foarte corect cauzele acestei neincrederi sunt dusmani ai Ministrului Justitiei fiind rau intentionati ( fata de ministra care si-a luat diploma de la o facultate privata si nu a lucrat nicio zi in sistemul din Romania ca sa il cunoasca si sa il inteleaga)
- Asociatiile profesionale de magistrati care prezinta punctul de vedere al celor care efectiv lucreaza zi de zi si trebuie sa aplice actul de justitie sunt "ghidate politic"
- presa care indrazneste sa arate gravele probleme din Sistem ( care trebuie indreptate) este "aservita Mogulilor"
- avocatii care critica declaratiile aberante ale Prunei sunt "avocatii coruptilor"
- parlamentarii care vor sa propuna ei legi de transpunere a directivelor europene privind Justitia ( pt ca Ministreasa refuza sa faca ea asta) sunt bineinteles "aparatorii coruptiei"
- lucratorii din Administratia Nationala a Penitenciarelor care indraznesc sa spuna despre dificultatile uriase din sistemul lor sunt "manipulati de sefii lor"
- cei care vorbesc in Romania de "drepturile omului" nu inteleg ca acestea "sunt un lux"

- iar CEDO sa ne dea cate pedepse si hotarari de condamnare vrea / o sa le platim si facem tot ca pana acum - stie Pruna mai bine deca CEDO ce e de facut ( si oricum banii ii da din Bugetul tarii din buzunarul propriu) Ghinion Romania”, a scris Victor Ponta pe contul său de Facebook.

 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews