Primăria Capitalei va acorda finanțări de câte 50.000 de euro bucureștenilor care intenționează să-și deschidă o afacere, pentru acest proiect fiind alocat un buget de 10 milioane de euro, informează Mediafax.

Programul va începe din ianuarie 2019 și se numește „Bucharest Start Up City”.

„Am semnat azi (marți, n.r.) un protocol între Primăria Generală și Consiliul Național al Intreprinderilor Private Mici și Mijlocii, în urma căruia demarăm un program amplu de încurajare a mediului privat în Capitala României. Este vorba de un proiect care va beneficia de 10 milioane de euro și care va demara începând cu luna ianuarie a anului viitor, când vor fi acordate 200 de start-up-uri, în valoare de 50.000 de euro”, a declarat, marți, primarului Capitalei, Gabriela Firea, în cadrul unei conferințe de presă.

Potrivit primarului, finanțările vor fi acordate în toate domeniile de activitate.2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.